Anne-Wil

Open, muzikaal, verliefd op Utrecht en houd van lekker eten.

Net als, denk ik, zoveel vrouwen, ben ik opzoek geweest naar wie ik ben. En eigenlijk doe ik dat nog steeds. Ik dacht dat je op een gegeven moment wel uitgeleerd bent over jezelf en weet wie je bent. Maar dat blijkt van niet. Dus eigenlijk verander ik steeds een beetje door wat ik meemaak in mijn leven. Maar voor een groot deel blijf ik wel wie ik ben. Zo ben ik rustig, wat ik een hele tijd terug als een slechte eigenschap zag. Maar ondertussen weet ik hoe waardevol dat is en dat het bijvoorbeeld maar goed is dat niet iedereen super enthousiast reageert. 

Muziek is best wel belangrijk in mijn leven. Dat zal denk ik nooit meer veranderen. Hooguit mijn muzieksmaak. Er geldt voor mij toch wel: een dag geen muziek is een dag niet geleefd. Of ik nou zelf muziek maak of luister. Het helpt mij om bij mijn gevoel te komen en een bepaalde stemming uit te drukken. Zo luister ik graag vrolijke muziek om vrolijk te worden of te blijven. En speel ik graag piano om mijn gedachten weer een beetje te ordenen. En zingen, dat kan altijd!

Muziek is dus een fijne manier om mijn gevoelens uit te drukken, maar daarnaast vind ik het ook belangrijk om met vriendinnen, mijn zus en mijn moeder te praten en kletsen. Bijvoorbeeld met een heerlijk kopje koffie + taart of een lekkere lunch 🙂 het is fijn om andere vrouwen naast je te hebben waar je je leven mee kunt delen, wijze raad aan kunt vragen of herkenning bij kan vinden. Ik hoop dat ik voor jou een vrouw kan zijn waar je bij terecht kunt om je leven te delen. Al is het maar om samen van een ijsje in de zon te genieten bijvoorbeeld. Geniet van de kleine dingen!