Felice

Zorgzaam, gevoelig, betrouwbaar, creatief en gezellig.

Mijn naam is Felice, ik ben 32 jaar en heb mijn eigen haarstudio. Ik was altijd een gelukkig kind. Ik groeide op in een gezin met liefhebbende ouders maar mijn vader had vaak de neiging mijn broertje meer aandacht te geven dan mij en m’n zusje. Dat maakte dat ik me afgewezen voelde en dat heeft tijdens mijn tienerjaren en vroege 20er jaren gezorgd voor heel veel spanning in mijn relatie met m’n vader.

Op de middelbare school zag ik hoe andere meiden aandacht kregen van jongens en dat wilde ik ook. Ik had zelf nog nooit een vriendje gehad. Toen ik ouder werd en merkte dat jongens mij interessant begonnen te vinden, vond ik dat heel leuk. Omdat ik eindelijk de aandacht kreeg waar ik zo naar verlangde. Ik hield van dansen en ging veel uit naar feestjes en discotheken. Daarmee begon er een periode van flirten, scharrelen, vriendjes en met veel verschillende jongens zoenen tijdens het uitgaan. Op dat moment zag ik niet dat daar iets mis mee was, maar als ik er nu op terugkijk zie ik dat er in die wereld helemaal geen respect was. Ik had geen respect voor mezelf of m’n lichaam en ook de jongens die ik leerde kennen waren alleen uit op een avontuurtje, het ging hen niet per se om mij als persoon. Wanneer ik een jongen leuk vond probeerde ik mezelf zo te kleden en gedragen dat hij mij ook leuk zou vinden, maar vaak na een tijdje appen en/of na een paar keer afspreken liet hij weer niks van zich horen en dat deed dan zoveel pijn. En voelde me dan weer heel erg afgewezen net zoals bij mijn vader.

Als ik nu terugkijk op die jaren van m’n leven had ik graag iemand willen hebben bij wie ik m’n vragen kon stellen en m’n onzekerheden kon uiten zonder me te schamen.

Nu ik heel wat jaren verder ben heb ik veel geleerd en ben ik zelfs 5 jaar lang happy single geweest zonder enig (romantisch) contact of date met een jongen te hebben gehad. Nu ben ik getrouwd met de beste man die ik ooit heb leren kennen. Hij respecteert mij en ik hem.

Ik zou het enorm kostbaar vinden om voor jou te kunnen zijn wat ik zo nodig had en miste. Ik kijk nergens raar van op omdat ik zelf ook zo veel heb meegemaakt en gedaan. Ik wil er graag voor je zijn.