Info

Wat wil ik later worden? Doe ik het wel goed? Hoe ga ik om met geld, liefde, familie en vriendschappen? Keuzes maken doen we ons hele leven. Die keuzes bepalen jouw verhaal. ‘Zoals JIJ’ biedt jonge vrouwen tussen de 14 en 35 jaar een manier om deze verhalen on- en offline met elkaar te delen.

Misschien denk je dat de verhalen van een meisje van 14 en een vrouw van 35 niet zoveel op elkaar lijken. Maar hoe oud je bent, maakt niet zo veel uit. We moeten allemaal keuzes maken over van alles. We zijn allemaal wel eens onzeker en zijn stiekem heel erg benieuwd naar het verhaal van een ander.

Zoals JIJ is een maatjesproject, deelt verhalen en verbindt jonge vrouwen zoals jij en ik. Die verhalen kun je lezen, zien, horen en delen. Een initiatief voor en door vrouwen want samen staan we sterk.

HOE WERKT HET?

Jij bent een meisje in de leeftijd van 14-21 jaar. Dan werkt Zoals JIJ als volgt:

  1.  Op de pagina van jouw stad (UTRECHT of VEENENDAAL) kun je de verhalen lezen van verschillende vrouwen uit jouw woonplaats. Kies een verhaal dat je aanspreekt.
  2.  Als je dit wilt, kun je contact opnemen met die JIJ-vrouw. Je kunt met haar chatten, een kaartje ontvangen of elkaar ontmoeten en samen iets leuks doen. Wat jij wilt.
  3. Als er een klik is kun je contact blijven houden zodat je iemand hebt waar je op terug kan vallen, die luistert naar je verhaal en je helpt om het beste in jezelf naar boven te halen. Het maatjestraject van Zoals JIJ duurt in principe een jaar.

Jij bent een vrouw in de leeftijd van 21-35 jaar. Jij vindt het mooi om andere jonge vrouwen te inspireren, te bemoedigen of een luisterend oor te zijn. Je bent bereid om minimaal een jaar te investeren in een tiener. Op de pagina ‘DEEL EEN VERHAAL’ kun je je aanmelden en je gegevens achterlaten. Hierna nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor waarna je meer informatie krijgt over wat er van je verwacht wordt.

Ben je tussen de 18 en 21 jaar en wil jij ook JIJ-vrouw zijn voor een tiener? Dat kan! Loop bij ons eerst een traject door met een JIJ-vrouw van jouw keuze zodat je van haar leert hoe deze connectie eruitziet. Na een half jaar ervaring opbouwen kun je vervolgens de rol van JIJ-vrouw op je nemen en zelf gekoppeld worden aan tiener. Lees meer over hoe dit werkt op de pagina ‘DEEL EEN VERHAAL‘.