Lianne

Behulpzaam, zelfverzekerd, vriendelijk, enthousiast, luisterend oor en wordt elke ochtend vrolijk wakker.

Hoi mijn naam is Lianne, ik woon in Utrecht en studeer hier psychologie. Ik ben enthousiast en bedenk altijd wel creatieve ideeën. Zo vind ik het leuk om te dansen (van hiphop tot modern), muziek te maken, te koken, iets sportiefs of creatiefs te doen. Ik vind veel dingen leuk om te doen maar wil dan ook wel eens te veel doen, wat stress kan geven. Om al die leuke dingen te kunnen doen en niet te moe of te gestrest te raken, is het handig om te weten wat bij jou past en wanneer je tijd voor jezelf nodig hebt. Ik leer steeds meer om keuzes te maken die bij mij passen en dat het eigenlijk heel fijn is om niet alles te hoeven doen wat mij leuk lijkt. Ik ben nu gelukkig niet meer zo bang om leuke dingen te missen!

Ik vind het mooi en belangrijk dat vrouwen elkaar steunen en helpen. Met mijn vriendinnen praten we bijvoorbeeld over onze dromen maar ook over moeilijke dingen die we meemaken of waar we onzeker over zijn. We moedigen elkaar aan proberen elkaar te helpen. Ik voel mij altijd gesteund als een vriendin mij een peptalk geeft voordat ik iets moeilijks ga doen, zoals het maken van een grote opdracht voor school. Wanneer ik denk dat ik iets niet kan of dat ik niet slim, sportief, mooi of stoer genoeg ben praat ik daar met een goede vriendin over. Door dit te doen en door mijn geloof leer ik mijzelf lief te hebben en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik was eerst best verlegen en wist niet zeker of ik leuk en grappig genoeg was om in een groep mee te kletsen en mijzelf te kunnen zijn. Het bleek dat, wanneer ik doe en zeg wat bij mij past, ik niet net zo grappig of uitbundig hoef te zijn als anderen want ik ben zelf leuk genoeg. Ik ben gaan beseffen dat er niemand zoals ik en niemand zoals jij is, dat we niet zoals iemand anders hoeven te zijn en dat dat super tof is!

Nog een random feitje over mij: ik ga graag naar het bos, strand, musea, bioscoop, of een park. Als je met mij in contact komt als maatje kunnen we daar misschien een keer samen heen gaan? 🙂