Lucca

Dag lieve meiden!

Ik ben Lucca, 23 jaar en woon samen met mijn vriend in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik vaak met vrienden om mij heen en kan ik enorm genieten van lekker eten!

Momenteel ben ik sinds 1 jaar aan het werk na mijn studie Hotelschool in Maastricht. Als recruiter help ik jonge mensen met het vinden van een juiste en passende baan. De keuze waar ik nu maandelijks veel jonge starters mee help vond ik zelf ook lastig. Ik vind het nu erg leuk om mee te denken en vooral te luisteren waar jonge mensen behoefte aan hebben.

Vroeger vond ik het erg lastig om te weten wat ik nou écht leuk vond en wat ik goed kon. Door mijn passie voor reizen en voor stages ben ik vaak voor langere tijd in het buitenland geweest. Het kwam toen wel eens voor dat ik heimwee had, me anders voelde en soms even niet wist wat ik moest doen. Daardoor heb ik heel goed geleerd hoe het is om met ‘jezelf’ te zijn in plaats van altijd mensen om je heen te hebben. Dat heeft mij veel gebracht. Ik kan nu op mijzelf vertrouwen en weet dat ik zelf veel meer kan dan ik soms denk.

Ik vind het heel mooi om onderdeel te zijn van Zoals JIJ, want ik wil graag jonge meiden/vrouwen helpen die worstelen met zelfvertrouwen, die het soms even niet weten en het lastig vinden dat je niet altijd grip hebt op je eigen situatie. Ik vond dat persoonlijk soms moeilijk om te accepteren. Hulp vragen is oké!