Willianne

Humor, open, gezellig, en ik sta krachtig en positief in het leven!

Ik werk in de zorg als huishoudelijke hulp, en dit doe ik met veel passie en doe ik vooral heel graag! Daarnaast is het mijn hobby om bezig te zijn met decoratie dingen in mijn huis. Ook hou ik me veel bezig met mode, iets wat ik altijd al leuk gevonden heb.

Toen ik jonger was heb ik 6 jaar in een gesloten jeugdinstelling gezeten waar ik moest struggelen voor mijn plekje. Het was een erg moeilijke tijd was en ook heel zwaar zonder mijn ouders om me heen. Voor die tijd ben ik jammer genoeg erg gepest op school, daardoor voelde ik me niet thuis op deze wereld of binnen mijn familie. Ik was erg onzeker over mezelf en ik zat met mijn emoties in de knoop. Ik had niemand waarmee ik kon praten of waar ik steun van kreeg. Hierdoor viel ik voor de verkeerde jongens die daar misbruik van maakte. Ik heb nooit de hoop opgegeven en haalde voornamelijk kracht uit mijn geloof in God en het vertrouwen in mezelf. Ik leerde weer op mezelf te vertrouwen en zeker te zijn.

Op 19 jarige leeftijd ben ik moeder geworden van een prachtige zoon en ik ben mijn leven weer gaan opbouwen. Helaas ben ik drie jaar geleden gescheiden van mijn ex-man, een moeilijke periode, maar uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht. Ik woon nu samen met mijn zoontje in een een mooi huis, ik heb leuk werk, een fijn en positief leven en ik voel me zekerder dan ooit!